Gesztenye krémleves
Volt itthon bontott tejszínem,és hogy ne menjen tönkre,készítettem belőle krémlevest.
Fél deci rumot felforraltam,majd mazsolát raktam bele ázni,ez lesz a levesbetét.A tejszínt felforraltam belemorzsoltam a gesztenyepürét,botmixerrel átdolgoztam,utána tejben csomómentesre kevertem a tejszínes pudingport,ezt hozzákevertem a tejszínes gesztenyéhez,majd az egészet felforraltam,hozzáadtam vaníliás cukrot,kristálycukrot,fahéjat,és még öntöttem hozzá tejet hogy hígítsam.Hidegen ,melegen egyaránt fogyasztható.
Hozzávalók:
3dl teejszín
25dkg gesztenye massza
1csomag tejszínes pudingpor
1cs vaníliás cukor
1ek cukor
1kk fahéj
5dl tej
05,dl rum
10dkg mazsola
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez abszolut nem hangzik rosszul. Nekem meg van egy pár gesztenyemasszám a fagyóba. Bevallom: tetszik :)) bár nem vagyok gesztenyepárti.
VálaszTörlésHű ez nagyon finom lehet
VálaszTörlésA gesztenyelevestől mindig visszatartott a gesztenyepucolás. Bezzeg így mennyivel egyszerűbb! Jó ötlet! :))
VálaszTörlésViki nem bánod meg ha elkészíted:-)
VálaszTörlésBianka,nagyon finom,tényleg,csak ajánlani tudom:-)
Egycsipet,semmi pucolás,csak morzsolás,és kész is:-)