Gesztenye krémleves



Volt itthon bontott tejszínem,és hogy ne menjen tönkre,készítettem belőle krémlevest.
Fél deci rumot felforraltam,majd mazsolát raktam bele ázni,ez lesz a levesbetét.A tejszínt felforraltam belemorzsoltam a gesztenyepürét,botmixerrel átdolgoztam,utána tejben csomómentesre kevertem a tejszínes pudingport,ezt hozzákevertem a tejszínes gesztenyéhez,majd az egészet felforraltam,hozzáadtam vaníliás cukrot,kristálycukrot,fahéjat,és még öntöttem hozzá tejet hogy hígítsam.Hidegen ,melegen egyaránt fogyasztható.
Hozzávalók:

3dl teejszín
25dkg gesztenye massza
1csomag tejszínes pudingpor
1cs vaníliás cukor
1ek cukor
1kk fahéj
5dl tej
05,dl rum
10dkg mazsola

4 megjegyzés:

  1. Ez abszolut nem hangzik rosszul. Nekem meg van egy pár gesztenyemasszám a fagyóba. Bevallom: tetszik :)) bár nem vagyok gesztenyepárti.

    VálaszTörlés
  2. A gesztenyelevestől mindig visszatartott a gesztenyepucolás. Bezzeg így mennyivel egyszerűbb! Jó ötlet! :))

    VálaszTörlés
  3. Viki nem bánod meg ha elkészíted:-)

    Bianka,nagyon finom,tényleg,csak ajánlani tudom:-)

    Egycsipet,semmi pucolás,csak morzsolás,és kész is:-)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatotság: