Fűszeres sült hal,kapros ,joghurtos mártással,rizzsel
A tegnapi nehéz káposzta után,ma egy könnyebb halas ételt készítettem,sült pangasius,kapros joghurtos mártással,rizzsel.Az öntetet még tegnap elkészítettem,egy edénybe beleöntöttem a joghurtot,hozzáadtam a majonézt,kaprot,és a citromlét,és jól összekevertem,majd betettem a hűtőbe.
A halat,felszeleteltem,befűszereztem,halfűszerkeverékkel,és vajon megsütöttem.
Rizst készítettem mellé,vegetás vízben feltettem a rizst főni,mikor megfőtt,lecsöpögtettem,és egy pici olajjal meglocsoltam.
Hozzávalók:
1kg pangasius
1nagy doboz natúr joghurt
1dl majonéz
1csomag szárított kapor(sajnos nem volt friss,de ha van akkor azt használjuk)
1tk citomlé
1ek vegeta
halfűszerkeverék
30 dkg rizs
olaj,vaj
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nyami! Kapros hal, nagyon szeretem.
VálaszTörlésSzépen néz ki!:) Guszta a tálalás!:)
VálaszTörlésNagyon fincsi lehetett:)Annyi sok finomságot készítessz ,nagyon ügyi vagy.
VálaszTörlésCsaládi tűzhely,mi is nagyon szeretjük,kaprosan anélkül finom a hal:-)
VálaszTörlésMary,köszi szépen:-)
Cakeni köszi,finom volt tényleg:-)
Nagyon guszta és biztosan finom lehetett. Szeretem a halat és a kapros ételek, szívesen ebédeltem volna nálad.:)
VálaszTörlésTetszik a blogod!
VálaszTörlésA tortáid gyönyörűek! Még jövök!
Nagyon finom lehet, szeretem a kapros ételeket
VálaszTörlésGizi,legközelebb szólok időben ígérem:-)
VálaszTörlésJuci,köszönöm,és szeretettel várlak:-)
Bianka,tényleg nagyon finom és könnyű:-)
A férjecském nagyon szereti a halacskát, na majd én is kipróbálom!
VálaszTörlésAnikó,csak ajánlani tudom,nem fog a férjecskéd csalódni:-)
VálaszTörlésDitta! Ez nagyon csábító ! Imádom a halat is, a kaprot is, no meg a joghurtot is. Most sült ki nemrég hozzá a finom zsömlém. Összepárosítjuk őket ? :)))
VálaszTörlésHú de jó ötlet ez a kapor a mártásban!!! :-)
VálaszTörlésMargitka,nagyon finom lesz tőle,próbáld ki!:-)
VálaszTörlésOtti,köszönöm:-)
Viki,azokért a zsömlékért az egészet odaadom:-))