▼
Fűszeres sült hal,kapros ,joghurtos mártással,rizzsel
A tegnapi nehéz káposzta után,ma egy könnyebb halas ételt készítettem,sült pangasius,kapros joghurtos mártással,rizzsel.Az öntetet még tegnap elkészítettem,egy edénybe beleöntöttem a joghurtot,hozzáadtam a majonézt,kaprot,és a citromlét,és jól összekevertem,majd betettem a hűtőbe.
A halat,felszeleteltem,befűszereztem,halfűszerkeverékkel,és vajon megsütöttem.
Rizst készítettem mellé,vegetás vízben feltettem a rizst főni,mikor megfőtt,lecsöpögtettem,és egy pici olajjal meglocsoltam.
Hozzávalók:
1kg pangasius
1nagy doboz natúr joghurt
1dl majonéz
1csomag szárított kapor(sajnos nem volt friss,de ha van akkor azt használjuk)
1tk citomlé
1ek vegeta
halfűszerkeverék
30 dkg rizs
olaj,vaj
Nyami! Kapros hal, nagyon szeretem.
VálaszTörlésSzépen néz ki!:) Guszta a tálalás!:)
VálaszTörlésNagyon fincsi lehetett:)Annyi sok finomságot készítessz ,nagyon ügyi vagy.
VálaszTörlésCsaládi tűzhely,mi is nagyon szeretjük,kaprosan anélkül finom a hal:-)
VálaszTörlésMary,köszi szépen:-)
Cakeni köszi,finom volt tényleg:-)
Nagyon guszta és biztosan finom lehetett. Szeretem a halat és a kapros ételek, szívesen ebédeltem volna nálad.:)
VálaszTörlésTetszik a blogod!
VálaszTörlésA tortáid gyönyörűek! Még jövök!
Nagyon finom lehet, szeretem a kapros ételeket
VálaszTörlésGizi,legközelebb szólok időben ígérem:-)
VálaszTörlésJuci,köszönöm,és szeretettel várlak:-)
Bianka,tényleg nagyon finom és könnyű:-)
A férjecském nagyon szereti a halacskát, na majd én is kipróbálom!
VálaszTörlésAnikó,csak ajánlani tudom,nem fog a férjecskéd csalódni:-)
VálaszTörlésDitta! Ez nagyon csábító ! Imádom a halat is, a kaprot is, no meg a joghurtot is. Most sült ki nemrég hozzá a finom zsömlém. Összepárosítjuk őket ? :)))
VálaszTörlésHú de jó ötlet ez a kapor a mártásban!!! :-)
VálaszTörlésMargitka,nagyon finom lesz tőle,próbáld ki!:-)
VálaszTörlésOtti,köszönöm:-)
Viki,azokért a zsömlékért az egészet odaadom:-))