Hal sajtos-tejfölös bundában
Ezt a receptet a -Küldd el a recepted!- című újságban 2011 áprilisi számában találtam,egy finom könnyű halas recept,azért egy picit módosítottam az eredeti recepten.
A halat megtisztítottam,megsóztam,egy tálban lisztet készítettem,egy másik tálban tojást,lisztet,tejfölt,sót,reszelt sajtot és reszelt fokhagymát összekevertem.A hal szeleteket előbb a lisztben majd a sajtos panírba mártottam,és forró olajban hirtelen kisütöttem,köretnek almás rizst készítettem hozzá.
Hozzávalók a halhoz:
1kg cápaharcsa (pangasius)
3ek tejföl
4 tojás
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
6ek liszt a panírba+ amiben előtte beleforgatom
só,olaj
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hm, de szuper!!! Az almás rizs meg külön hmmmmmm.....
VálaszTörlés:-))
Hü de jó néz ki,biztos nagyon finom.
VálaszTörlésNagyon finom lehetett így együtt! :-)
VálaszTörlés.... Válaszoltam nálam.... ;)
Jó kis receptnek tűnik! Van is halam a hűtőben...
VálaszTörlésGuszta a halacskád nagyon! Yamy!
VálaszTörlésViki finom bizony:-),az almás rizs meg Tőled való:-)
VálaszTörlésRózsika köszönöm:-)
Margitka,köszönöm a válaszodat is:-)
Panna,érdemes elkészíteni finom nagyon:-)
Juci,köszönöm aranyos vagy:-)
Ezt nagyon szeretném, főleg ha a tányéromon lenne :)
VálaszTörlésTegnap sajtba paníroztam - szűzérméket. Megfordult a fejemben, hogy össze kéne kutyulni a panírhoz valókat, de nem tettem - most már bánom, mert így mennyivel jobban néz ki a végeredmény! :)
VálaszTörlésBianka, hiszek Neked:-)),de már sajna elfogyott:-(
VálaszTörlésEgycsipet,komolyan mondom nagyon finom,legközelebb próbáld ki nem fogod megbánni:-)