Hal sajtos-tejfölös bundában


Ezt a receptet a -Küldd el a recepted!- című újságban  2011 áprilisi számában találtam,egy finom könnyű halas recept,azért egy picit módosítottam az eredeti recepten.
A halat megtisztítottam,megsóztam,egy tálban lisztet készítettem,egy másik tálban tojást,lisztet,tejfölt,sót,reszelt sajtot és reszelt fokhagymát összekevertem.A hal szeleteket előbb a lisztben majd a sajtos panírba mártottam,és forró olajban hirtelen kisütöttem,köretnek almás rizst készítettem hozzá.
Hozzávalók a halhoz:


1kg cápaharcsa (pangasius)
3ek tejföl
4 tojás
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
6ek liszt a panírba+ amiben előtte beleforgatom
só,olaj

9 megjegyzés:

  1. Hm, de szuper!!! Az almás rizs meg külön hmmmmmm.....

    :-))

    VálaszTörlés
  2. Hü de jó néz ki,biztos nagyon finom.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finom lehetett így együtt! :-)

    .... Válaszoltam nálam.... ;)

    VálaszTörlés
  4. Jó kis receptnek tűnik! Van is halam a hűtőben...

    VálaszTörlés
  5. Guszta a halacskád nagyon! Yamy!

    VálaszTörlés
  6. Viki finom bizony:-),az almás rizs meg Tőled való:-)

    Rózsika köszönöm:-)

    Margitka,köszönöm a válaszodat is:-)

    Panna,érdemes elkészíteni finom nagyon:-)

    Juci,köszönöm aranyos vagy:-)

    VálaszTörlés
  7. Ezt nagyon szeretném, főleg ha a tányéromon lenne :)

    VálaszTörlés
  8. Tegnap sajtba paníroztam - szűzérméket. Megfordult a fejemben, hogy össze kéne kutyulni a panírhoz valókat, de nem tettem - most már bánom, mert így mennyivel jobban néz ki a végeredmény! :)

    VálaszTörlés
  9. Bianka, hiszek Neked:-)),de már sajna elfogyott:-(

    Egycsipet,komolyan mondom nagyon finom,legközelebb próbáld ki nem fogod megbánni:-)

    VálaszTörlés