Gombás csirkepaprikás
Ma egy laktató,finom ebédet készítettem,gombás,csirkepaprikás,nokedlival.Csirkecomból készítettem,mert a csirke pörköltnek azt szeretjük a legjobban.A csirkecombokat,megtisztítottam,megmostam,félretettem.Készítettem egy lecsós alapot,majd a combokat hozzáadtam,fűszereztem,majd puhára főztem,közben a gombát pici olajon megpirítottam ,és elkészítettem a tejfölös habarást,(liszt meg tejföl).A húsok amikor már majdnem készen voltak,kiszedtem egy tálba,majd a szaftot a lisztes tejföllel behabartam,majd leturmixoltam,ezután visszatettem a húsokat,és a gombát is hozzáadtam,és így még egyszer össze forrasztottam,köretnek nokedlit készítettem.
Hozzávalók a csirkepaprikáshoz :
2 kg csirkecomb
2 paradicsom
2 paprika
4 fej hagyma
30 dkg gomba
1 nagy 1 kicsi tejföl
3-4 ek liszt
só,bors,őrölt kömény,pirospaprika,olaj,zsír
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ditta nagyon guszta lett! :)
VálaszTörlésA csirkepaprikás nokedlival a legfinomabb szerintem!Kérnék is egy tányérkával!:-)
VálaszTörlésImádom a csirkepaprikást nokedlival és tejfölös ubi salátával.
VálaszTörlésNagyon guszta! Most meg is ennél belőle egy tányérral, pedig belángosoztam :-)))
VálaszTörlésNagyon guszta ! nagyon tudnék enni belőle!
VálaszTörlésNekem is jöhet :)
VálaszTörlésKöszönöm szépen mindenkinek,szerintem is mindannyian nagyon szeretjük,mert hát egy csirkepaprikás,igazából nokedlival az igazi:-)
VálaszTörlés