Savanyú káposztás tészta
Egy gyorsan elkészíthető,és egy nagyon finom káposztás étel.Egy kicsit hasonlít a káposztás sztrapacskához,de még sem olyan:-).A savanyú káposztát,jól megmosom kinyomkodom,majd forró zsíron elkezdem megpirítani,amikor már majdnem megpirult,megszórom egy pici pirospaprikával és őrölt borssal,és hagyom még így együtt is dinsztelődni,majd kifőzök,hozzá széles metélt tésztát(de kinek mi a szimpatikus),majd a káposztát hozzákeverem,szalonát pirítok hozzá,és tejföllel tálalom,tényleg nagyon finom és egyszerű étel.
Hozzávalók:
60-70 dkg savanyú káposzta
pirospaprika
őrölt bors
1cs szélesmetélt tészta
10-15 dkg császárszalonna
1 kisdoboz tejföl
olaj,vagy zsír
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
izgalmas, finom lehet
VálaszTörlésHűűűű Ditta ez nagyon fini lehet!:-)
VálaszTörlésami savanyú káposztás, az csakis fini lehet
VálaszTörlésHú,nagyon fincsi lehet tényleg,és milyen egyszerű!
VálaszTörlésNekem nagyon tetszik:)
VálaszTörlésBianka,tényleg nagyon finom:-)
VálaszTörlésNelli,finom bizony:-)
4Gyerek,én is így vagyok vele,hús meg káposzta ,aztán minden rendben van:-)
Edó,pillanatok alatt kész van:-)
Családi tűzhely,Te is szereted a káposztás ételeket:-)