Nelli,van egy bejegyzésem ahol le van írva részletesen,annyi,hogy én nem szoktam zselatinnal megkötni a krémet,hanem kemény tejszínhabot verek,és hagyom egy éjszakára megdermedni a krémet benne,és másnap szoktam díszíteni.Itt a link ahol le van írva:http://ditta84.blogspot.com/2010/12/tejszines-erdeigyumolcsos-torta.html
Nézz be hozzám kérlek!
VálaszTörlésVan egy meglepim számodra!
Csak ámulok és bámulok! HOgy micsoda gyönyörűségeket hozol létre! Az a "gyalu" nem semmi!!!
VálaszTörlésLe a kalappal előtted!
CSODÁLATOS!!!!!!:)
VálaszTörlésSzuper tortákat gyártottál már megint! Tényleg nagyon ügyes kezeid vannak! Nagyon tudsz! :-)
VálaszTörlés... Az előbb írtam a Krémes képedhez hozzászólást... De most, hogy visszajöttem se kép, se hozzászólás... Hova lett?...
Ditta!
VálaszTörlésBocsika, nem is itt láttam a krémest, csak olvastam, hogy Te is írtál ott hozzászólást....
Ez is nagyon szép, és ez az ízvilág a fogamra való :)
VálaszTörlésJuci,köszönöm szépen:-)
VálaszTörlésEdit,köszönöm szépen nagyon kedves vagy:-)
Gizus köszönöm szépen:-)
Margitka,nagyon köszönöm,jól esik dicsérő szavaid:-)
Erinacea,köszönöm,tényleg nagyon fincsi,próbáld ki a receptet érdemes:-)
Hogyan készíted az erdei gyümis krémet?
VálaszTörlésMint egy csipke olyan ez a torta!:-)
Nelli,van egy bejegyzésem ahol le van írva részletesen,annyi,hogy én nem szoktam zselatinnal megkötni a krémet,hanem kemény tejszínhabot verek,és hagyom egy éjszakára megdermedni a krémet benne,és másnap szoktam díszíteni.Itt a link ahol le van írva:http://ditta84.blogspot.com/2010/12/tejszines-erdeigyumolcsos-torta.html
VálaszTörlésNagyon finom krém érdemes kipróbálnod!:-)
ööö...ehhez talán még több türelem kéretett mint a Domo-hoz.
VálaszTörlés4Gyerek! Dehogy kell:-)),csak amíg elkezded,utána megy mint a :-)))
VálaszTörlés