Mézeskalács ajándékok



Idén is csináltam a családnak mézeskalácsból ajándékokat,a receptet nem írom le itt megtalálod ,nem akartam olyat mint tavaly,úgyhogy loptam egy pár ötletet,csináltam,mézeskalács ládikót,sütöttem bele,mézeskalácsformákat,raktam,bele mikulást,szaloncukrot,celofánnal becsomagoltam és kész is volt,csináltam,még mézeskalács házikót,az írókázásom,díszítés hagy még kívánni valót maga után,de szinte ez az első,vagy a második írókázásom,(első volt a kávékrémes tortán,az is olyan gyakorolgatás),majd ha sokat gyakorolom belejövök:),az ötletet Cakenitől loptam.
Csináltam még adventi koszorút is ennek az ötletét egy mézeskalács Művésztől, Mohától loptam,amiket Ő tud csinálni az valami káprázatos,érdemes megnézni,mindig csak ámulok,de azért amit én csináltam nekem az is tetszik,habár ,a tészták a ládikónál,háznál ,és koszorúnál,picit puhák,ami receptet én használok az a formákra tökéletes,de ezekre nem annyira,de találtam Mohánál olyat amit majd kifogok próbálni legközelebb,ha ilyen házikó féléket csinálok.
Úgyhogy,ha valaki hasonló ajándékot szeretne csinálni Mikulásra,vagy Karácsonyra,akkor ajánlom figyelmébe,mert családtagjaink,nagyon szoktak neki örülni,és minden évben várják,hogy mivel rukkolunk elő.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek gratulálok.A piros írokát miböl csináltad?A sima irókát színezted?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm,de van még mit tanulnom,a Te,házikódtól meg a ládától még messze van,de gyakorlat teszi a mestert:),a piros írókát,egy nagyon pici fehér írókából,meg egy doboz Szilas ,málna iros ételfestékből csináltam,és ecsettel felfestettem,de Mohánál találsz nagyon jó receptet,a piros mázhoz

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatotság: