Toy Story Woody torta





Fannikánknak a  harmadik születésnapjára készült ez a torta még januárban, Toy Story őrlet van nála,minden arról szól a ruhái,az ágyneműje ,a labdák ,játékok,még a szalvéták is:),így nem is volt kérdés,hogy a tortának is Toy Story-val kapcsolatos kell,hogy legyen így Woody serifet készítettük el a meséből.A férjem készített a tortának egy szerkezetet,hogy a torta megálljon,mert ahogy elterveztük elég nagy lett 45 cm ,így mindenképpen kellett a szerkezet ,mert nem akartuk,hogy összeroskadjon.
Nagyon élveztem a készítését az elejétől a végéig,ahogy kerültek rá a ruha darabok egyre látványosabb volt,sajnos azért egy kis malőr mégis lett rajta az arcának a pirosítása nem olyan lett amit szerettünk volna,de azért összességében jó lett,na és pici lánykánknak nagyon tetszett és nagyon örült neki ami a lényeg:-)A belsejébe főzött csoki krém került(mert szinte csak azt szereti),a díszítések, burkolat fondant-tal készült.

14 megjegyzés:

  1. Tátva maradt a szám! Nagyon látványos és nagyon jól sikerült! Nagyon tetszik! Nem lehetett túl egyszerű összehozni, de gondolom határtalan volt az ifjú hölgy öröme, nem akármilyen tortát kapott! :)))

    VálaszTörlés
  2. Nahát ez a torta csodálatos,egy remekmű,elhiszem hogy örült a lánykád!Gratulálok!
    Nézem,nézem de nem tudom eldönteni,mi tartja hogy ilyen szépen áll?

    VálaszTörlés
  3. Szuper! Olyan ügyes vagy! Gyönyörűek a tortáid - ez is! :))

    VálaszTörlés
  4. Állati jó lett! Döbbenetes, hogy megáll a lábán. Szuper vagy!

    VálaszTörlés
  5. Ditta! Hát ilyen nincs! Többször nekiveselkedtem megnézni: biztos, hogy ez tortából van?
    Annyira jól sikerült! De hogy a csudában tud megállni a saját lábán? És volt szívetek ezt megvágni? És megenni?

    VálaszTörlés
  6. Gabi köszi,nem volt egyszerű,de annál élvezetesebb volt készíteni,ahogy haladtam előre vele egyre jobban hasonlított Woddyra,na és tényleg ahogy Fanni fogadta az mindennél többet ért:)

    Rozika köszönöm,van alul egy bútorlap,abba bele van fúrva két pálca egy-egy lábnak,ahogy a combok összeérnek deréknél van egy kerek bútorlap vágva,ebbe mennek bele a lábak,és ebből megy felfele egy pálca amin a törzse van egészen a fejtetőig,bízom benne ,hogy érthetően írtam:)

    Gabriella köszönöm,aranyos vagy!:)

    Katuci konyha,köszi szépen:)

    Mariska köszönöm nagyon aranyos vagy,leírtam picit feljebb,hogy hogy állt össze,én is azt hittem,hogy nem akarja majd Fannikánk megkezdeni,de nem problémázott rajta:)

    VálaszTörlés
  7. Köszi a leírást,igen értem,neveztél a versenyre,erről a tortádról jutott eszembe?

    VálaszTörlés
  8. Igen neveztem Rozika,első szándékkal ezzel szerettem volna,csak írták,hogy ,csak ehető segédeszközök ,díszek lehetnek,így egy másik tortával indultam.

    VálaszTörlés
  9. Hű, ez nem semmi, gratula! El sem tudom képzelni, hogy tud megállni a talpán. Nagyon ügyesek vagytok a férjeddel együtt. :)

    VálaszTörlés
  10. Hú a mindenit!.. Na ezzel aztán volt dolgod rendesen! Nagyon jól sikerült! Képzelem, hogy örült neki Fannika! :-)

    VálaszTörlés
  11. Jutka,köszi aranyos vagy:)

    Audrey köszönjük,fentebb leírtam,hogyan is készült:)

    Margitka köszi,jaj nagyon örült neki ,boldog volt!:)

    VálaszTörlés
  12. Waoo...na ez ám a torta! Gondolom nagyon örült az ünnepelt neki...én nagyon leblokkoltam mikor megláttam a képeket! Eszméletlenül jól sikerült. Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  13. Anikó köszönöm,igen nagyon örült, a kislányunké volt a torta, imádta nagyon:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatotság: