Alfa Romeo Spider torta
Múlt héten készítettem ezt a tortát a kozmetikus barátnőm férjének a szülinapjára.Elég sok munkánk volt múlt héten,és a hétvége felé megkeresett a kozmetikusom,hogy a férj urát szeretné meglepni egy tortával,mondom legyen,de neki egy Alfa Spider torta kellene uff,na jó legyen nem sok idő volt rá,de a végén nagyon örültem,hogy elvállaltuk,mert nekem nagyon tetszett,na és az ünnepelt is, meg sem akarta kezdeni,sőt Ő nem is volt hajlandó felvágni :) :),pedig a fújás közben a szórópisztoly valamiért megadta magát,így kénytelen voltam ecsettel befesteni a tortát,de hála az égnek,nem nagyon látszott az ecset vonás,a képek sajnos nem adják vissza ,hogy a torta milyen volt valójában,mert élőben tényleg nagyon mutatós volt :)
A torta egyébként fincsi csokikrémmel lett megtöltve.5 megjegyzés:

 1. Gyönyörű :) Nagyon szép, aprólékos munka! Le a kalappal előtted!

  VálaszTörlés
 2. Millye köszönöm ! :) Az a baj a kép nem nagyon sikerült,de nekem a közelmúltból ez a tortám tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 3. Szia,szeretnék én is a páromnak januárban egy ilyen tortát,Érdeklődnék,hogy mennyibe kerül?s milyen feltételekkel tudod eljuttatni?
  meva973@fások.cím címen tudunk bővebben értekezni,köszönöm előre is......gyönyörű a mű :-)

  VálaszTörlés
 4. A címem meva973@gmail.com, elnézést az előző elírásért.

  VálaszTörlés
 5. Szia szeretnèk töled rendelni egy ilyen tortát hogy tudnám felvenni veled a kapcsolatot leirom az email cimem gaborne24@freemail.hu válaszod elöre is köszönöm

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Látogatotság: