Borsós-zöldséges csirke hús leves


A mai ebéd, borsós-zöldséges csirkehúsleves, töltött csirke, tejfölös burgonyával.
Volt egy egész csirkém itthon, hozzá az aprólékok :láb, nyak ,máj zúza egy pici háj, ebből csináltam hús levest , raktam még bele, répát, krumplit, meg borsóm volt még itthon, fűszerek: só, vegeta  + erőleves kocka, ezeket összefőztem 45-50 percig, főztem ki mellé csiga leves tésztát, és már meg is volt a leves.


4 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta a fotón a levesed!... Biztos, hogy finom is volt! :-)

    VálaszTörlés
  2. Finom bizony:),házi csirkéből volt,a nagymamámék nevelték,azért is volt olyan szép színe,hagytam benne egy pici hájat belefőni,hogy szép sárga gyöngyöző legyen:)

    VálaszTörlés
  3. jaj de megennem , gyonyoru szine van a levesnek, nyammmmm

    VálaszTörlés