A mai ebéd, borsós-zöldséges csirkehúsleves, töltött csirke,
tejfölös burgonyával.
Volt egy egész csirkém itthon, hozzá az aprólékok :láb, nyak
,máj zúza egy pici háj, ebből csináltam hús levest , raktam még bele, répát,
krumplit, meg borsóm volt még itthon, fűszerek: só, vegeta + erőleves kocka, ezeket összefőztem 45-50
percig, főztem ki mellé csiga leves tésztát, és már meg is volt a leves.
Nagyon guszta a fotón a levesed!... Biztos, hogy finom is volt! :-)
VálaszTörlésFinom bizony:),házi csirkéből volt,a nagymamámék nevelték,azért is volt olyan szép színe,hagytam benne egy pici hájat belefőni,hogy szép sárga gyöngyöző legyen:)
VálaszTörlésjaj de megennem , gyonyoru szine van a levesnek, nyammmmm
VálaszTörlésKöszi Andi:-)
VálaszTörlés